Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Hawaii

Onroerend goed te koop in Hawaii

Hawaii is een geïsoleerde vulkanische archipel in de centrale Stille Oceaan. De eilanden staan ​​bekend om het woeste landschap van kliffen, watervallen, tropische vegetatie en gouden, rode, zwarte en zelfs groene zandstranden. Honolulu is de hoofdstad en is de meest bevolkte stad en het bevindt zich in Oahu.

Ze zijn ook een van de twee staten met Alaska die niet behoren tot de zogenoemde aaneengesloten Verenigde Staten.

De belangrijkste eilanden van de archipel zijn acht: Niihau, Kauai, Oahu, Molokai, Lanai, Kahoolawe, Maui en het eiland Hawaii. De laatste is ook de grootste en wordt vaak "The Big Island" genoemd om verwarring met de staat te voorkomen.

Hawaii is de 50ste Amerikaanse staat en de meest recente staat die werd toegevoegd in 1959. Hawaii is de enige staat in Amerika die volledig is samengesteld uit eilanden.

Met iets meer dan een miljoen inwoners op de eilanden is het de 8e kleinste staat in Amerika en de 11e minst bevolkte.

Het feit dat de bevolking niet groot is, kan deels te wijten zijn aan de hoge kosten van levensonderhoud en hoge belastingen die verband houden met Hawaï. Bewoners betalen bijna drie keer het nationale gemiddelde.

In februari kondigde het ministerie van Arbeid en Arbeidsverhoudingen aan dat Hawaii in februari 2.300 banen had toegevoegd en dat de werkloosheid 2,1% bedroeg. Het is een van de laagste werkloosheidspercentages in het land.

 Wat betekent deze combinatie van duur vastgoed in Hawaï, dure kosten voor levensonderhoud en een kleine bevolking voor de onroerendgoedmarkt in Hawaii in 2018? Is het een markt voor shoppers of een paradijs voor verkopers van onroerend goed te koop in Hawaii? Loopt de Hawaïaanse onroerendgoedmarkt op een belangrijke golf of staat ze op de rand van een ramp?

In een rangorde van honderd Amerikaanse hoofdstedelijke gebieden staat de stad Honolulu op de 67e plaats in termen van verwachte huizenverkopen en prijsgroei. Het noteerde een prijsgroei van 3,11% en een groei van het onroerend goed voor verkoop in Hawaii van 1,43% in het afgelopen jaar.

Onroerend goed te koopprijzen in Hawaii, prijzen voor eengezinswoningen in Oahu zijn van 2016 tot 2017 met 2,7% gestegen en experts voorspellen dat de gemiddelde prijs in 2018 zou kunnen stijgen.

De Hawaiiaanse vastgoedmarkt is al lange tijd in een eeuwige staat van viering of hongersnood. Het is perfect voor de ultra-rijken die op zoek zijn naar best verkopende eigendommen te koop in Hawaii, maar het kan vaak weinig opties bieden voor een populatie die grotendeels werkzaam is in de service- en horecabranche. 2018 zou kunnen veranderen naarmate meer beleggers zich wenden tot eigendommen in Hawaï die kleiner zijn dan slechts twee en driehonderd vierkante meter als een middel om meer betaalbare woningen te bieden.

De beste plaatsen om in Hawaï te wonen zijn Honolulu, het is de grootste stad in Hawaï en de naam betekent 'beschutte haven' en geniet van een aantal van de hoogste niveaus van leven in elke stad in het land en een lage criminaliteit. Door de positie van de stad kan het fungeren als een toegangspoort tot toerisme voor de rest van de eilanden.

 Paia is de favoriete plek voor veel Hawaiianen omdat het een minder toeristische en authentiekere stad is.

De kleine Paia-markt maakt het moeilijker om te voorspellen dat de markt in Honolulu, die kleine maar constante stijgingen heeft geregistreerd.

Hawaii lijkt vrij om te genieten van nog een jaar van gestage groei in termen van gemiddelde waarden van onroerend goed te koop in Hawaii en het zal een van de duurste plekken in het land blijven om in te leven.

  •  
    Verhuizen naar Hawaii. Expatriate en woon op Hawaii

        Wie van jullie heeft nooit, zelfs niet voor een moment, gedroomd om je leven te ontspannen door te brengen? Misschien op een van die prachtige plekken, waar het onmogelijk is om niet extatisch te zijn. En als we u zouden vertellen dat het kopen van een woning op een van deze plaatsen de op ...

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 10574

Verkoop Huis, Hawaii, Honolulu, Honolulu, Honolulu

4,385,440.97EUR
Verkoop
Huis

790 m²
Verminderd van 8.000.000 dollar. Prive-gated jachthaven / golf community.
UNAVAILABLE
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB